У Кіровограді від ураження струмом загинув п’ятикласник

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

19 січня у Кіровограді загинув п’ятикласник Іван. Причиною смерті називають необережне поводження з електроприладами – хлопчика ударило струмом.

Як розповіли Першій електронній в адміністрації ЗОШ №3, де навчався Іван, сім’я (хлопчик, його мама і паралізована бабуся) жила у кімнатці гуртожитку по вулиці Добровольського. Там і сталася трагедія.

За попередньою версією, Іван під час Різдвяних свят зібрав чималу суму грошей і самостійно придбав собі іграшку – електрошокер. Невдовзі прилад зламався і хлопчик вирішив самостійно його відремонтувати. Для цього він використав термоклеєвий пістолет. У результаті Іван отримав ураження струмом, від якого й загинув.

У прес-службі МВС Першій електронній підтверджують наявність на місці трагедії термоклеєвого пістолета, а чи був там зламаний електрошокер – наразі не коментують. Для того, щоб встановити точну причину смерті Івана, правоохоронцям ще потрібно провести низку експертиз. Інформацію за фактом загибелі дитини внесено до Єдиного державного реєстру злочинів.

Сьогодні, 21 січня, Івана проводять в останню путь. Попрощатися з хлопчиком прийшли його рідні, сусіди, вчителі й однокласники.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар