“Постраждалий майданівець”, що видурював гроші у кіровоградців, виявився шахраєм

“Постраждалий на Майдані”, який збирав гроші у тому числі і  у довірливих кіровоградців, виявився шахраєм. Громадські активісти і міліція просять постраждалих дати свідчення про факти виманювання коштів.

Громадське формування “Лівий Берег” повідомляє: вони вивели на чисту воду шахрая, котрий у різних ситуація представлявся “кіборгом”, “постраждалим на Майдані” і “сином” відомого київського футболіста Радченко, нібито, за його версією, загиблого в ДТП.

Людина, яка називає себе Сергієм Радченко, 19 квітня прибула до Кіровограда ніби для знайомства з “активом Майдану”  і збору коштів “на життя”. За легендою шахрая, він був поранений на Майдані, довгий час пролежав у комі і залишився без засобів до існування.

У декого з кіровоградців Сергій Домославський (а саме так звуть насправді псевдомайданівця) викликав підозри, але відомо, що шахраю в Кіровограді певну допомогу довірливі кіровоградці таки надавали.

Активісти “Лівого берега” разом з працівниками міліції просять про допомогу у встановленні фактів скоєння злочинів цим шахраєм:

 “Бідний син” залишився без тата і без засобів до існування. Ми зв’язалися з Радченко, він виявився живий і здоровий. І сина такого у нього не виявилося. “Бідний кіборг” залишився без документів і без засобів до існування. “Бідний майданівець” взагалі втратив пам’ять. Люди, у тому числі волонтери йому вірили, а потім виявилося, що довірливих львів’ян він обчистив на 21200 гривень та 960 доларів, киян на 5000грн, 9600грн. Крім того є інформація по іншим випадкам, в яких фігурують цифри в 900, 500, 2000грн.

Це тільки те, що вдалося дізнатися. Зараз для того, щоб “нещасний” міг на кілька років забезпечити себе цілодобовим доглядом та харчуванням у місцях не таких віддалених, необхідно зібрати доказову базу. Прохання всіх, хто постраждав від рук шахрая, звернутися до Дніпровського РУГУ м.Києва, або до координатора ГФ “Лівий Берег”: 093-193-33-05″

Поширити:

Залишити коментар:

коментар