“Кіборги” з донецького аеропорту звернулися до українців (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

«Кіборги», які ведуть бої, утримуючи донецький аеропорт, 17 грудня звернулися до українців. Зокрема, військові зазначають – відходити з терміналів не збираються і готові відвойовувати українську землю.

Про це йдеться у сюжеті Громадського ТБ, опублікованому сьогодні, 17 січня.

Так, позивний Моха наголосив, що люди не знають багатьох нюансів, але головне – військові зберігають ситуацію під контролем. А позивний Байкал подякував волонтерам, які, навіть, в таких умовах прориваються на летовище, доставляючи допомогу. «Ми не відходимо і відходити не збираємося», – сказав командир взводу.

За словами «кіборгів», обстріли ведуться не лише по терміналах, а й по всіх позиціях української сторони. Зранку понад десять артилерійських залпів з боку бойовиків було випущено по Пісках, а по позиціях біля терміналу за добу здійснено більше сотні мінометних обстрілів та кілька десятків залпів з установок системи вогню «Град».

Як бачимо, за місяць, що минув з моменту запису відеозвернення, ситуація в аеропорту практично не змінилася – наші бійці досі потерпають від атак терористів, але здавати позиції не збираються, не зважаючи на втрати серед бойових побратимів.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар