Новенців підвозитимуть сучасні німецькі автобуси від «Креативу»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Завтра, 15 січня, замість безкоштовних автобусів VOLVO, які забезпечують підвіз мешканців селища Нового до Кіровограда, на маршрут виїдуть сучасні великомістні автобуси німецького виробництва NEOPLAN.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник кіровоградського міського голови Сергій Васильченко.

Як розповів Першій електронній газеті директор ПрАТ «Креатив» з логістики Андрій Садовський, завдяки підтримці народного депутата Станіслава Березкіна днями спеціально для перевезення мешканців селища Нового «Креатив» придбав і доправив у Кіровоград два сучасні німецькі автобуси.

За його словами, автобуси відповідають усім європейським вимогам до міського транспорту – великогабаритні, зручні, автоматичні і безпечні. А головне – тут є спеціальний трап для полегшення пересування пасажирів на візочках. Кожен автобус розрахований на 36 сидячих місць і 59 стоячих.

«Люди як в Новому, так і в Кіровограді надають перевагу саме автобусам від «Креативу». Вони завчасно приходять на зупинки і чекають на наш автобус, бо тут можна під’їхати безкоштовно і з комфортом. Перевезення новенців продовжуватиметься й надалі, але в більш комфортних умовах», – зазначив Андрій Садовський.



Поширити:

Залишити коментар:

коментар