За ініціативи народного депутата Станіслава Березкіна в області розпочалася акція «Святий Миколай іде до дітей» (ФОТО, ВІДЕО)

12 грудня, у Вільшанці стартувала благодійна акція під назвою «Святий Миколай іде до дітей», яку започаткував ще рік тому народний депутат України Станіслав Березкін.

До учнів початкових класів Вільшанської загальноосвітньої школи приїхав Кіровоградський обласний академічний театр ляльок та показав дитячу виставку «Лисичка-сестричка та вовк-панібрат». 159 дітей отримали солодкі подарунки від народного депутата України.

Оксана Глущенко, заступник директора з навчально-виховної роботи Вільшанської ЗОШ подякувала Станіславу Березкіну та його представникам: «Нас і минулого року запрошували на благодійну виставу. Дітки дуже задоволені та щасливі, вони завжди з нетерпінням чекають свят. Дякуємо нашому депутату за новорічні привітання та солодкі подарунки».

Благодійна акція найближчим часом відбудеться в Бобринецькому, Компаніївському, Новоукраїнському, Добровеличківському районах області.

DSC_0852

DSC_0866

DSC_0875

DSC_0883

DSC_0899

DSC_0938

Поширити:

Залишити коментар:

коментар