Далекобійник із Чикаго, який вчить Путіна життю (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Український водій із Чикаго, який переспівує російські пісні, протестуючи проти ганебної загарбницької політики Путіна, став зіркою Інтернету і буквально за півроку нажив мільйони прихильників та ворогів. Відомий віднедавна співак-далекобійник погодився поспілкуватися з українськими журналістами.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

На базі водіїв під Чикаго усі вантажівки виглядають однаково: відрізняються хіба що кількістю бруду на бортах. Але цю, з двома прапорцями на торпеді, впізнають з-поміж багатьох інших мільйони людей у всьому світі. В кабіні саме цієї фури на звичайний відеореєстратор були записані, уже легендарні, насмішкуваті переспівки російських композицій.

Так от, оперний баритон належить жителю Чикаго Вадиму Дубовському. А муза приходить до нього, коли він читає новини з України.

Дубовський народився на Донбасі. Там має багато родичів, які не виїхали з тієї території. Під час обстрілів вони ховають дітей у ваннах, але лишаються патріотами України.

Співочий далекобійник має консервативну освіту, але робітничої професії не соромиться. Каже – бути працездатному безробітним – більший сором. Проте першої професії Вадим теж не забуває і по вихідних співає в церковному хорі.

Водій-антипутініст регулярно отримує погрози з Москви, Тюмені та Луганська, проте продовжує викладати у всесвітню мережу нові доробки. Вважає, що сміх над ворогом – не менш потрібна зброя, аніж гармати.

Пропонуємо долучитися до мільйонів й продивитися це популярне відео.



Поширити:

Залишити коментар:

коментар