У Кіровограді пройшов Чемпіонат з бодібілдингу (ФОТО)

У Кіровограді пройшов відкритий Чемпіонат Кіровограда та області з бодібілдингу та фітнесу Dynamic National-2013.
Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

Більше двадцяти спортсменів-чоловіків з усієї України на сцені обласної філармонії «пограли» біцепсами і тріцепсами заради перемоги. Стільки ж жінок-спортсменок взяли участь у конкурсі «Міс Бікіні – Фітнес-бікіні», який відбувся в рамках спортивного змагання. В ролі спеціального гостя чемпіонату Кіровоград відвідав кращий бодібілдер СНД Олексій Шабуня.

У Кіровограді такий захід пройшов уперше. Тим не менше на чемпіонат з’їхалися учасники з багатьох крупних міст: Києва, Дніпропетровська, Одеси, Черкас, Дніпродзержинська.

Кіровоград на цьому видовищному м’язовому турнірі  представив чемпіон України з бодібілдингу, майстер спорту з пауерліфтингу за версією WPC Денис Джулай.

Перемогу в чемпіонаті здобув Олександр Слободянюк із Одеси. Друге та третє місце посіли Анатолій Кудлай із Дніпропетровськта та полтавчанин Сергій Палкін.

Зірковий гість Олексій Шабуня, який поспілкувався з кореспондентом Першої електронної, повідомив, що тепер Кіровоград стане постійним місцем проведення чемпіонату з бодібілдингу та фітнесу Dynamic National. Й зокрема, він відзначив високий рівень організації заходу.

«Чудовий чемпіонат, доволі серйозні учасники. Перша трійка – дуже сильні спортсмени, вони чемпіони Європи й світу. Учасники привезли дуже хорошу форму, що задало високу планку змаганням. Сподіваюсь, що їхній рівень буде підніматися й надалі. З початку року ми провели три турніри в різних регіонах України. Так ми хочемо розвивати спорт у регіонах. Щодо Dynamic National – то у такому форматі він відтепер проходитиме у Кіровограді кожного року», – розповів Олексій Шабуня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар