Петік і Табалов таки йдуть у нардепи – самовисуванцями

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

ЦВК зареєструвала кандидатами в народні депутати по 99 мажоритарному округу (м. Кіровоград) самовисуванців Олександра Петіка і Андрія Табалова.

Петік Олександр Владиславович – донедавна працював головою Кіровоградської ОДА. Ще два тижні тому він наполегливо запевняв кіровоградців у тому, що соратники по партії «Свобода» змушують іти на вибори проти його ж волі. Сам же О. Петік нібито хотів лише одного – воювати в зоні АТО. Проте, відповідно до даних ЦВК, Олександр Петік йде на вибори не за списками «Свободи», а як самовисуванець.

У своїй передвиборчій програмі він порушує одне з найбільш спірних для кіровоградців питань – про поховання воїнів АТО. «Всі наші герої мають бути вшановані на Алеї Слави на Валах, їхніми іменами мають бути названі вулиці та площі, на яких вони проживали чи працювали», – пише Петік після того, як сам проводжав на Рівненське кладовище близько 40 загиблих солдат.

Олександр Петік народився 27 листопада 1963 року в місті Київ, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Свобода”, проживає в місті Київ, судимість відсутня, самовисування.

Іншою цікавою постаттю в списках кандидатів є Андрій Табалов. Це прізвище аж ніяк не очікували побачити кіровоградці після того, як Табалов заявив, що не братиме участі у боротьбі за депутатство.

Проте, виявляється, що зареєстрований кандидат є просто тезкою діючого нардепа Табалова Андрія Олександровича – Табалов Андрій Миколайович.

За даними ЦВК Андрій Миколайович Табалов народився 12 вересня 1974 року в селі Новопілля Криворізького району Дніпропетровської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта середня спеціальна, стрілець Знам’янського ВОХРу, безпартійний, проживає в селі Новоолександрівка Долинського району Кіровоградської області, судимість відсутня, самовисування.

Ким є ця особа, і чому уродженець Дніпропетровщини, який проживає в Долинському районі, йде саме по 99 округу – достеменно не відомо.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар