На Кіровоградщині припинили продаж фальсифікованого пального (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Кіровоградській області викрили суб’єкта господарської діяльності, який здійснював реалізацію недоброякісних пально-мастильних матеріалів. Автомобілісти, які купували бензин марок А-92, 95 та дизпаливо навіть і не здогадувалися, що, заливаючи в бак фальсифікат, завдають значної шкоди своїм транспортним засобам.

Як повідомили Першій електронній з СЗГ УМВС України в Кіровоградській області, 53-річний чоловік реалізовував продукцію підприємствам державної та недержавної форми власності, зокрема і тим, що мали власну мережу АЗС.

Неякісне пальне підозрюваний зберігав на одній з нафтобаз міста Кіровоград, де орендував кілька ємностей.

Під час проведення санкціонованих судами обшуків правоохоронцями було виявлено та вилучено документи, які мають значення у розслідуванні справи, а також пально-мастильні матеріали у кількості більше 30 тонн на загальну суму понад 450 тисяч гривень.

– Зразки вилученого пального наразі направлені для проведення судово-хімічної експертизи, – розповідає начальник Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області Петро Довгий. – За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 191 Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар