Кіровоград приєднався до Асоціації молодих донорів України (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Минулої суботи у мальовничому місті Івано-Франкіськ відбувся з’їзд координаторів осередків Асоціації молодих донорів України. Представники різних областей (серед яких і Кіровограська) зібрались, щоб обговорити стратегію розвитку асоціації та обрати навого президента організації.

Як повідомив Першій електронній координатор АМДУ у Кіровограді Ольга Ткаченко, окрім затвердження статуту та призначення нового президента асоціації, організаторами був передбачений час для обміну досвіду між різними осередками.

«Досвідчені колеги розповіли нам, молодим осередкам (таким як Харків, Житомир, Кіровоград), як досягли успіху. Чернівецький, Івано-Франківський та Київський осередки започаткували ряд акції на залучення донорів. Дніпропетровська ж область зараз працює над боротьбою з інформаційною війною у сфері донорства. Тепер нам з Ярославом Усатенко, координаторам АМДУ у Кіровограді, треба багато зробити, щоб досягти їх рівня. Разом ми врятуємо більше життів», – розповіла Ольга Ткаченко.

«Ця подія є надзвичайно важливою для подальшого розвитку та діяльності Асоціації. З’їзд дав змогу переобрати керівництво, тобто Президента Асоціації, Членів Правління, а також затвердити Принципи діяльності АМДУ. За нами велика команда – 16 осередків на території України», – зазначила новобраний президент Асоціації Ірина Славінська.

Асоціацією планується проведення великих щорічних акцій приурочених Дню студента та Міжнародному дню донора. Також періодично у Кіровограді будуть проводитись дні донорства.

Кожен бажаючий може стати донором і врятувати чиєсь життя або ж бути волонтером Асоціації молодих донорів України і залучати всіх небайдужих до цієї спільної справи.

Також Кіровоград приєднається до Всеукраїнської бази донорів, тому всі небайдужі можуть зв’язатися із координаторам АМДУ у Кіровограді та приєднатись людей, які рятують життя!

Координатори АМДУ в Кіровограді:

Ольга Ткаченко 099 441 39 14
Ярослав Усатенко 095 440 44 21, 098 942 26 88
e-mail: donors.kr.ua@gmail.com
скайп: donors.kr.ua
сторінки в соціальних мережах:
https://vk.com/donory_kirovograd
https://www.facebook.com/isaveyour

Ви можете врятувати чиєсь життя!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар