У Знам’янці відбудеться акція по вшануванні пам’яті героя АТО Віктора Голого

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

ГО «Туристично-краєзнавчий клуб «Чорнолісся», співзасновником якої був Віктор Голий (воїн, який загинув 31 серпня в зоні АТО), ініціює акцію по вшануванню пам’яті Героя.

27 вересня, о 20.00 біля міського Палацу культури містянам буде запропоновано до перегляду документальний краєзнавчий фільм за участю Віктора Голого «Археологія Знам’янщини», який був створений Знам’янською міською телерадіокомпанією в 2011 році.

В день його народження – 28 вересня, відбудеться велопробіг Знам’янка – Плоске, де проросло коріння його роду і де він похований. Приєднатися можуть усі бажаючі.

За додатковою інформацією звертатись до музею за адресою: вул..Глібка, 28-В або за тел.. 2-09-09; моб. 095-38-22-032

Краматорськ. Аеропорт. 12 серпня 2014р.

Нагадаємо, Віктор Анатолійович Голий (Голіков) загинув 31 серпня під час проведення антитерористичної операції. Він був рядовим зенітного розрахунку 42-го батальйону територіальної оборони.

Ворожа куля обірвала життя одного з найкращих синів України на злеті літ – 28 вересня 2014 року йому виповнилося б 33 роки. Він був справжнім, відкритим, щирим, легким у спілкуванні, відвертим із собою і оточуючими. Його дії і вчинки не були на догоду комусь, а були покликом серця, відповідали внутрішньому стану душі і світогляду.

Завжди говорив правду в очі, хоч багатьма це сприймалось як зухвалість або виклик. Та він стверджував, що головне прожити життя так, щоб ні тобі, ні твоїм дітям не було соромно за вчинки і рішення життєвих ситуацій, які були на твоєму шляху. Віктор любив читати філософську літературу і вірив, що життя дається людині для самовдосконалення духовних якостей. А ще вірив, що смерті немає. То є лише перехід в інший світовий вимір для душі, яка виконала свою місію (програму) в земному житті. Герої не вмирають…

Краматорськ. Аеропорт. В. Голий з другом О.Профатіловим біля своєї зенітки. 19 серпня 2014. Останнє фото героя

Тетяна Кулик, директор Знам’янського міського краєзнавчого музею, для Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар