На голову Голованівської РДА чекає судовий позов за “свавілля”

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Голова Голованівської РДА Ігор Ткаченко звільнив начальника відділу освіти РДА Михайла Коломійчука з порушенням норм чинного законодавства – не узгодивши своє рішення з заступником голови облдержадміністрації та директором департаменту освіти і науки ОДА.

Про це на сьогодні повідомив голова ОДА Олександр Петік та підтвердила директор департаменту освіти й науки Ельза Лещенко.

Також заступник голови Голованівської РДА Ольга Бугаєнко під час скайп-звязку підтвердила, що очільник району Ігор Ткаченко приймав рішення одноосібно і з нею не радився.

“Звісно, я не можу брати до уваги інформацію зі слів, але не підлягає сумніву, що голова районної адміністрації в своїй діяльності повинен, перш за все, користуватися Конституцією й законами. А те, що робиться в Голованівському районі, наскільки мені відомо, підпадає під термін – свавілля”, – зазначив Олександр Петік.

Завтра до Голованівського району поїде перевірка від ОДА. А тим часом незаконно звільнений Михайло Коломійчук приїхав сьогодні в Кіровоград і заявив про свій намір оскаржувати рішення голови РДА Ігора Ткаченка в суді. 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар