З АТО повернувся батальйон “Кіровоград” (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Щойно в місто Кіровоград повернувся міліцейський батальйон «Кіровоград», бійці якого несли службу в зоні АТО. Зустріти героїв в міліцейській частині біля пам’ятника «Янголу-охоронцю» зібралося чимало кіровоградців, які вітали міліціонерів з квітами і прапорами. Очолює добровольчий спецпідрозділ «Кіровоград» В’ячеслав Шевченко, нагороджений головою Верховної Ради України Олександром Турчиновим за відмінну службу в АТО іменним годинником.

Як повідомив кореспонденту Першої електронної газети В’ячеслав Шевченко,в зоні АТО, зокрема – в районі Дебальцевого, Світлодарська, Вуглегірська, Маріуполя та Волновахи спецпризначенці перебували останні 40 днів.

Усі 150 бійців батальйону повернулися до дому живими. Озброєні в основному стрілецькою зброєю, вони забезпечували правопорядок на звільненій від бандитів території, вступали в бій у випадку виникнення бойової ситуації. У складі батальйону прийняли перше хрещення й молоді добровольці останнього поповнення, які вирушили в зону АТО 29 серпня.

Командир батальйону також висловив велику вдячність всім, хто допоміг з організацією повернення підрозділу. Зокрема – за надання транспорту – благодійному фонду Станіслава Березкіна “Добротвір”.

Серед тих, хто з нетерпінням зустрічав своїх рідних зі сльозами на очах і квітами в руках була й 7-річна Настуся Калініна, яка зі своєю мамою Іриною зустрічала батька Юрія ( на знімку).

З зони бойових дій бійці привезли цуценя, яке, поділилися вони секретом, є талісманом підрозділу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар