Корейці підтвердили намір будувати у Бобринецькому районі овочекомплекс

Корейська делегація відвідали село Чарівне у Бобринецькому районі, де будуватиме комплекс з виробництва та переробки овочів.

У презентації спільного українсько-корейського підприємства “Choi’s Farm” взяли участь представники корейського бізнесу та політики. Делегація прибула на Кіровоградщину на чолі зі Спікером Національної Асамблеї Республіки Корея паном Кан Чан Хі.

Як зазначалося на зустрічі корейської сторони з головою Кіровоградської ОДА Андрієм Ніколаєнком, “Choi’s Farm” буде не звичайним підприємством з налагодженим виробництвом якісної овочевої продукції та її наступною переробкою, а своєрідним науково-виробничим комплексом, де застосовуватимуться сучасні технології, впроваджуватимуться останні досягнення корейських науковців. Тут також планується організувати підготовку фахових українських спеціалістів у галузі овочівництва.

«Створення подібного підприємства є сигналом того, що на територію нашої області починають активно заходити іноземні інвестиції», – зазначив Андрія Ніколаєнко.

У свою чергу Спікер Національної Асамблеї Республіки Корея пан Кан Чан Хі відзначив, що корейська сторона готова вкласти у будівництво науково-виробничого комплексу “Choi’s Farm” близько 2-х млн. доларів США.

За матеріалами сайту Кіровоградської ОДА.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар