Березкін пропонує чергове ноу-хау для області

Голова Кіровоградської ОДА Андрій Ніколаєнко разом з керівниками Нижньосілезького агентства з Економічного Співробітництва Томашем Тикерком та Лешеком Янкевичем, а також головою спостережної ради ПАТ «Креатив Груп» Максимом Березкіним обговорили шляхи впровадження концепції оптового ринку сільськогосподарської продукції на території Кіровограда.

Зустріч відбулася в ОДА.

Польська сторона пропонує будівництво торговельно-логістичного об’єкту, який може бути розподіленим на три сектори і надавав би можливість проводити свою діяльність виробникам сільськогосподарської продукції, оптовикам-дистриб’юторам, імпортерам-дистриб’юторам, логістичним операторам, експортерам.

Андрій Ніколаєнко зауважив, що перемови про створення ринку між Кіровоградською делегацією та делегацією Нижньосілезького воєводства тривають уже понад два роки, але зараз вони перейшли вже у практичну площину – інвестором цього масштабного проекту готова виступити компанія «Креатив-груп», яка є потужним гравцем аграрного бізнесу.

За словами голови спостережної ради ПАТ «Креатив Груп» Максима Березкіна, спорудження такого ринку принесе користь як споживачам, які отримають зниження цін, так і виробникам, які матимуть стабільне місце збуту продукції та стимулювання до інтенсифікації виробництва. Крім того, Максим Березкін зацікавлений у впровадженні на ринку електронних торгів партіями сільгосппродукції.

«Це дуже цікава інвестиційна ідея. Тому ми плануємо наступного року почати і завершити будівництво цього проекту», – відзначив Максим Березкін.

Томаш Тикерко, голова правління Нижньосілезького агентства з Економічного Співробітництва, запевнив, що зі свого боку польська сторона докладе максимум зусиль і знань для створення у Кіровограді такого ринкового центру.

За матеріалами КОДА

Поширити:

Залишити коментар:

коментар