Лідер Європейської партії України Микола Катеринчук разом з командою відвідав Кіровоградську область

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні Голова Європейської партії України Микола Катеринчук разом з командою в рамках всеукраїнського політичного туру «Досить жити по-новому. Треба жити по-європейськи» відвідали Кіровоградську область. Зокрема, за час візиту побували на звітно-виборчій конференції у Кропивницькому, де обрали головою обласної партійної організації Ірину Запорожан. Керівництвом Європейської партії України для обласного партактиву проведено тренінг з партійного будівництва, протягом якого відбувалась жвава дискусія.

Окрім того, лідер партії разом з командою відвідав місто Новомиргород, мером якого є кандидат від Європейської партії України Ігор Забажан. Європейці зустрілись з виборцями та надали можливість мешканцям Новомиргорода поспілкуватись з Миколою Катеринчуком, обговорити економічні та політичні питання, що їх турбують та налагодити контакт для активної співпраці у майбутньому. Варто зауважити, що на зустрічі були присутні близько 120 осіб, які виявили неабияку зацікавленість у долі країни та діяльності Європейської партії України. Керівництво партії заявило про готовність підтримати та реалізувати проекти по розвитку інфраструктури регіону, чим мотивувавала людей, що прийшли на зустріч.

Прес-служба
Європейської партії України

Оприлюднено на правах реклами
Поширити:

Залишити коментар:

коментар