Шість голів і видалення: “Зірка” та “Чорноморець” розіграли футбольний триллер в Одесі

10.09.2017 матч Зірка - Чорноморець у Кропивницькому

Сьогодні, 9 грудня, у рамках 19-го туру української Перм’єр-Ліги кропивницька “Зірка” та одеський “Чорноморець” розіграли драматичну нічию 3:3.

Кропивничани та одесити посідали 9 та 10 сходинку турнірної таблиці української Перм’єр-Ліги, а відстань між командами становила 1 очко. Тому сьогоднішній матч був битвою за можливість не опуститися на дно турнірної таблиці.

У першому таймі загалом більше атакувала “Зірка”. Проте забити вдалося одеситам.

На 43 хв у воротах кропивничан відзначився Олексій Хобленко. “Зірка” пропустила у першій же атаці після виходу Артема Фаворова один-на-один. Не забиваєте ви – забивають вам.

Другу половину зустрічі обидві команди розпочали зі значно вищим темпом гри. “Зірка” побігла відіграватися і кропивничанам це вдалося зробити досить швидко. На 51 хв Олексій Чичиков отримав м’яч у штрафному майданчику, майстерно обіграв декількох захисників і пробив прямо під поперечину – м’яч рикошетом від перекладини влетів у ворота. 1:1.

Але кропивничани не довго раділи – вже на 57 хв у воротах Паста відзначився Фуссені Бамба. Захист “Зірки” проґавив оборонця “Чорноморця” на дальній стійці своїх воріт. 2:1.

Надію на перемогу кропивничанам подарував Максим Прядун, який вийшов на заміну на 78 хв. Спочатку на 83 хв він головою точно переправив м’яч у ворота одеситів, а вже на 87 хв молодий нападник “Зірки” чудовим ударом у ближній кут оформив дубль та вивів кропивничан уперед. 2:3.

Гравці “Зірки” вже готові були святкувати перемогу, але на 90 хв рефері призначив пенальті у ворота Паста. Капітан “Зірки” Максим Драченко необачно виставив руку у штрафній…

11-метровий реалізував все той же Олексій Хобленко. 3:3.

Вже у доданий час Олексій Хобленко отримав другу жовту картку, яка трансформувалася у червону.

Фінальний свисток судді зафіксував бойову нічию 3:3. “Зірка” після останнього матчу у цьому році набирає 18 очок і посідає 9 місце турнірної таблиці. “Чорноморець” же має у активі на 1 бал менше і залишився на 10 позиції.


 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар