#Ті, що вражають

Тренінги, мотивуючи лекції, зустрічі з видатними людьми з розповідями про свій успіх. Чесно, я вважала, що це повна дурня. Своїм дитячим розумом думала, що ці зустрічі створені для того щоб хвалитися. Поки сама не завітала на такий івент.

До Кропивницького завітала команда ТСН. Вони створили проект, у якому видатні люди з каналу 1+1 розповідають про особистий шлях до успіху та розповідають про життя людей з інвалідністю.

Мета зустрічі полягала у тому, щоб надихнути народ і уряд на створення комфортних умов для соціального життя людей з обмеженими можливостями. Мотиваційні лекції були від – ведучих ТСН Юлії Бориско та Святослава Гринчука, акторка серіалу «Школа» Яніна Андрєєва та представники проектів пов‘язані з допомогою людям з інвалідністю Вікторія Седлецька та Олена Шингарьова.

Я була вражена кількістю людей, якимось почуттям масштабності події (професіональні телевізійні камери, пряма трансляція на Ютуб, присутність поважних облич), але самий захід мене розчарував. Деякі промови журналістів були не точними, трохи не в тему.

Журналістам Юлія Бориско розповідала, про кар‘єру на телебаченні, про свої моральні якості та декрет, коли захід спрямований на зовсім інше. Святослав Гринчук намагався розповісти деякі історії, але недостовірність фактів про наше місто і невизначеність у тому, що він сам каже, інколи піддавали суму та розчаруванню у так званих «професіоналах».

Але є і світлі сторони цієї історії. Реально вразили та зацікавили Яніна Андрєєва, Вікторія Седлецька та Олена Шингарьова. Олена розповідала свою неймовірну історію, як загубила ноги у 15 років, освоїла інвалідну коляску, водіння авто та просто почала жити на повну. Ця жінка перемогла у Кубку харківського губернатора з тенісу, вона веде повноцінне життя з радістю, усмішкою та цілями на майбутнє. А Вікторія, маючи свій успішних бізнес, допомагає влаштуватися людям з інвалідністю. Ось такі люди справді вражають.

Також, Яніна Андрєєва розповіла про булінг у її часи та зараз, як з цим треба боротися, про свій шлях у журналістиці та кіно. Взагалі, подія залишила багато відчуттів і поганих, і хороших. Мені було приємно надихнутися сильними та впевниними людьми. Але було не зрозуміле головне, чи це дійсно агітація для добрих дій чи самопіар?

Поширити:

Залишити коментар:

коментар