Хлопчик, якого вчора збив Лексус, бореться за життя і потребує донорської крові

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

8-річний Денис Новіков, якого вчора на вулиці Пушкіна збив “Лексус”, зараз перебуває у відділенні інтенсивної терапії обласної дитячої лікарні і потребує підтримки донорів. Хлопчику потрібна кров – 4+. Усіх, хто може допомогти дитині, просимо звертатися на станцію переливання крові.

Про це Першій елекетронній газеті повідомила Людмила Літвінова  – заступник головного лікаря з медичної частини дитячої обласної лікарні.

“Лікарі всю ніч надавали дитині допомогу. Зробили все можливе. Забезпечили його і препаратами крові, і необхідними ліками. Але донорська кров не завадить” – зазначила Людмила Літвінова.

У прес-службі ДАІ уточнили, що дитина отримала політравму — закриту черепно-мозгову травму, переломи обох стегон і таза, тупу травму (забій) живота. Такі травми характеризуються важкістю лікування і великою вірогідністю інвалідності.

Про те, що життю дитини нічого не загрожує, однозначно говорити зарано – стверджують лікарі обласної дитячої лікарні.

Нагадаємо, вчора 18 квітня, близько 18 год на вулиці Пушкіна, 53 Денис потрапив під колеса автомобіля “Лексус”, коли переходив дорогу від магазину до власного дому. Жінка-водій стверджує, що рухалася зі швидкістю 60 км/год, а дитина різко вискочила з магазину на дорогу.

Читайте також: У Кіровограді “Лексус” збив семирічного хлопчика (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар