Перед арештом Єфремов зізнався у спонсоруванні сепаратистів ЛНР

Колишній голова фракції “Партії регіонів” Олександр Єфремов за день до арешту дав інтерв’ю каналу ДТРК так званої “ЛНР”, в якому підтвердив, що спонсорує і підтримує сепаратистів. Ролик викладений на каналі “Свободный Донбасс” у відеохостингу YouТube. Раніше це відео показали проросійські телеканали на окупованих територіях та опублікували у YouTube. За півгодини його видалили, однак воно встигло розлетітись по мережі.

Про це повідомляє “5 канал”.

“Я фінансую сепаратистів і таке інше. Я про це говорю, я говорю відкрито … Я приїжджаю до себе в Луганськ, я живу в своєму будинку і не збираюся звідси їхати … Подобається це комусь чи ні, я все одно буду висловлювати точку зору людей, які проживають на території області”, – заявив Єфремов.

На думку Єфремова, умови Мінських переговорів і оголошене перемир’я не враховує точку зору “другої сторони”, тобто, “ЛНР/ДНР”.

Нагадаємо, колишній голова парламентської фракції “Партії регіонів” Олександр Єфремов був затриманий 30 липня на борту літака австрійських авіаліній за маршрутом Київ-Відень. Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що слідство має прямі докази щодо сприяння Єфремова у створенні і підтримці терористичної організації “ЛНР”.

ГПУ підозрює екс-голову “Партії регіонів” у вчиненні низки кримінальних правопорушень: заволодінні майна підприємства “Луганськвугілля” (ч. 5 ст. 191 КК України), вчиненні умисних дій з метою зміни територіальних меж України, що призвело до смерті людей та інших тяжких наслідків (ч. 3 ст. 110 КК України), а також у створенні терористичної організації “ЛНР” (ч. 1 ст. 258-3 КК України).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Перед арештом Єфремов зізнався у спонсоруванні сепаратистів ЛНР

  1. Поки сам не зізнався, його не чіпали. За належного розслідування і прізвище Ларіна вспливе. Сподіваємося що почуємо хто і як фінансував і кіровоградських сепарів.

Коментарі заборонені.