Прес-конференція дружин кіровоградських спецпризначенців, які вже півтора роки перебувають у полоні ДНР

О 14.00 в приміщені ГО «Громадська Варта» відбулася прес-конференція громадських організацій та дружин військовополонених бійців 3-го полку спецпризначення Юлії Корінькової та Катерини Глондар.

Нагадаємо, старшина Сергій Глондар та молодший сержант Олександр Коріньков потрапили у полон 16 лютого 2015 року у районі Дебальцевого. З того часу вони знаходяться у полоні бойовиків ДНР.

Дружини бійців Юлія Корінькова та Катерина Глондар понад півтора року боряться за те, щоб звільнити своїх чоловіків, проте, жодних зрушень у їх поверненні додому немає. 11 травня вони провели прес-конференцію, де заявили, що вимагають зустрічі з Президентом України Петром Порошенком, аби голова держави нарешті звернув увагу на їх чоловіків.

Не отримавши жодної реакції від президента та відповідних структур, спільнота вирішила винести це питання на міжнародний рівень та звернутися до міжнародних громадських організацій таких як: Українська Гельсінська Спілка з прав людини, human rights house, Міжнародний комітет з прав людини, Товариство Червоного Хреста України, Amnesty International та інші.

Запис онлайн прес-конференції Юлії Корінькової та Катерини Глондар ви маєте змогу переглянути на нашому сайті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар