Кіровоградські спецпризначенці рок-симфоніями агітують молодь до своїх лав (ВІДЕОРЕПОРТАЖ)

У Кіровограді військові 3-го окремого полку спецпризначення проводять креативну музично-агітаційну кампанію по залученню молоді на контрактну службу до підрозділу.

Так, учора, 13 травня, у Ковалівскому парку спецпризначенці розмістили агітаційний намет з листівками, а оркестр легендарної кіровоградської військової частини виконував популярні музичні хіти.

Як повідомив старший офіцер комплектування та призову 3-го полку спецпризначення старший лейтенант Дмитро Рій, така агітаційна робота дає свої плоди.

“За один такий захід ми маємо 5-6 чоловік бажаючих вступити на військову службу за контрактом до 3-го полку”, – розповів офіцер. За його словами, новачки, які йдуть на військову службу за контрактом проходять безкоштовну двомісячну підготовку за різноманітними війсковими спеціальностями у навчальних центрах по всій Україні.

Музиканти-спецпризначенці віднедавна традиційно виступають у Ковалівському парку. Наступної п’ятниці, на тому ж місці, вони також чекатимуть на потенційних військових і шанувальників хорошої музики.

Кіровоградці, які спостерігали за виступом оркестру 3-го полку у Ковалівскому парку вітали оплесками майстерне виконання кожного хіта.

Докладніше дивіться у нашому відеорепортажі.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар