Кіровоградські студенти зняли мотивуючий соціальний ролик

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У рамках однієї із дисциплін студенти КДПУ ім. В. Винниченка Володимир Іванченко та Ольга Ткаченко зняли мотивуючий соціальний ролик «Якщо не зараз, то коли?»

«Якщо не зараз, то коли?» – це історія про те, як піднятися з колін та знов віднайти себе; як усупереч прикрим обставинам, відшукати в темряві промінь надії; як загасити свій страх і натомість запалити в серці віру.

«Не секрет, що в певний період нашого життя настає момент, коли здається, що весь світ проти тебе. Ти, немов «біла ворона», не в змозі знайти місце серед оточення, сотні думок їдять тебе зсередини, ти стаєш своїм найзлішим ворогом. У такій ситуації дуже важливо вчасно усвідомити, що так тривати більше не може, зібратися та почати щось змінювати, – розповів Першій електронній автор ідеї та режисер відеоролика Володимир Іванченко, – Кожен осмислить сюжет відео по-своєму. Хтось сприйме його буквально та побачить лише фрагменти знущання над головним героєм із боку однолітків; хтось погляне більш філософськи та знайде провідний мотив боротьби зі своїми демонами, а хтось побачить у ньому спробу стерти з пам’яті гіркі спогади та розпочати все з чистого листа».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар