П’яний кропивничанин тікав городами від патрульних, а потім відірвав кермо своєї автівки

© скріншот із відео

Цими вихідними поліцейські виявили вантажівку, водій якої порушив правила дорожнього руху. Подія трапилася близько 21-ї години на провулку Алтайський. Керманич, зупинивши автівку, вискочив з неї та чимдуж накивав п’ятами по городах у приватному секторі. Але далеко втекти не встиг. Під час спілкування чоловік дивно себе поводив та відірвав кермо у своїй автівці.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку патрульних у Facebook.

“Інспектори виявили у 42-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти тест на місці. Керманич погодився та “надув” у драгер 0,67 проміле, що майже у 4 рази перевищило допустиму норму.

Охоронці порядку винесли водієві постанову за ч.2 ст.122 (Порушення ПДР) та склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП”.

Нагадаємо, п’яний водій ледь не збив пішохода у Кропивницькому.

Читайте також: Нетверезий водій без прав пропонував хабар патрульним у Кропивницькому

Водій напідпитку намагався втекти від патрульних

Водій напідпитку, який не встиг втекти від патрульних через городи, відірвав кермо своєї автівкиЦими вихідними поліцейські виявили вантажівку, водій якої порушив правила дорожнього руху. Подія трапилася близько 21-ї години на провулку Алтайський.Керманич, зупинивши автівку, вискочив з неї та чимдуж накивав п’ятами по городах у приватному секторі. Але далеко втекти не встиг.Під час спілкування чоловік дивно себе поводив та відірвав кермо у своїй автівці.Інспектори виявили у 42-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти тест на місці. Керманич погодився та "надув" у драгер 0,67 проміле, що майже у 4 рази перевищило допустиму норму. Охоронці порядку винесли водієві постанову за ч.2 ст.122 (Порушення ПДР) та склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Нагадуємо, випив – не сідай за кермо❗️ Не наражай на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху!❗️ #Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Вівторок, 14 липня 2020 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар