Від PERSHої особи: Кіровоградщина очима ГО «КримSOS» (ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Перша електронна газета розширює свій формат, відкриваючи відеорубрику “Від PERSHої особи”. Ми запрошуємо до студії Першої електронної відомих людей і непересічних особистостей Кіровоградщини і не тільки, з якими обговорюємо важливі суспільно-політичні та культурні питання і події.

Із моменту російської окупації Криму (27 лютого 2014 року) була створена організація  «КримSOS» – перша ГО, яка взялася за допомогу переселенцям з переїздом і розселенням на материковій Україні. За два роки роботи «КримSOS» пройшов шлях розвитку від ініціативи, що надає екстрену допомогу внутрішньо переміщеним особам, до експертної організації, що координує громадські рухи з питань ВПО.

КримSOS співпрацює з Управління Верховного комісара ООН, Канадським фондом підтримки місцевих ініціатив, ГлобалМедик, Національним фондом на підтримку демократії, Агентством США з міжнародного розвитку, Радою Європи та іншими відомими і впливовими світовими організаціями.

Днями представники «КримSOS» (Вікторія Савчук та Андрій Остриков) у супроводі радника Мінсоцполітики Світлани Томашевської побували на Кіровогращині.

Із ким «КримSOS» зустрілися на Кіровоградщині, що сподобалось та що розчарувало представників громадської організації – у студії Першої електронної розповіли Вікторія Савчук та Андрій Остриков.

Усі відео рубрики “Від PERSHої особи” можна переглянути на каналі Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар