У Кіровоградському районі відзначили переможців премії “Людина року-2015” (ФОТО)

????????????????????????????????????

Кіровоградський район визнано найкращим в області за показниками соціально-економічного розвитку у 2015 році. Але будь-які показники нічого не варті без людей, які працюють задля процвітання своєї землі, не жалкуючи ні сил, ні здоров’я, а часом – і життя. Сьогодні, 7 квітня, Кіровоградська райдержадміністрація відзначила самовідданість, героїзм та безкорисливість своїх жителів, вручивши найактивнішим премію «Людина року-2015».

Перед нагородженням переможців у кожній з номінацій, на сцену було запрошено демобілізованих учасників АТО, щоб віддячити за їхній подвиг та вірність українського народу. Медаллю «Захисник України» відзначили сімох військових – Ярослава Пікаша, Сергія Кобизя, Віталія Виризуба, Олега Кушенка, Сергія Іскру, Миколу Перевозного, Юрія Проценка.

На номінацію «Людина року-2015. Волонтер» було запропоновано 8 кандидатур, серед яких директор школи, п’ятеро – представники бізнесу, а також Володимир Бурко та Галина Бузуляк, чиї сини загинули у зоні АТО. Переможцем у даній номінації обрано Олексія Герасимова, голову фермерського господарства «Високобайрацьке».

Інших номінованих волонтерів райдержадміністрація відзначила почесними відзнаками та грамотами. Крім того, народний депутат Станіслав Березкін подякував Галині Бузуляк, яка побудувала дитячий майданчик у с. Іванівка, та Володимиру Бурку, який проводить благодійні концерти і збирає кошти на потреби військових, за жертовність та самовіддану роботу на волонтерський ниві.

Читайте також: В пам’ять про кіровоградського спецназівця відкрили дитячий майданчик

У номінації «Людина року-2015. Промисловість» переміг депутат облради Юрій Кайдаш, голова правління ПАТ «Кіровоградграніт», який активно займається волонтерством.

У номінації «Людина року-2015. Медицина» відзначили відомого в області лікаря оториноларинголога  Сергія Дікусара.

У номінації «Людина року-2015. Сільське господарство» переміг Микола Трибиненко, директор ТОВ «Нива 2010», який теж активно займається волонтерством.

У номінації «Людина року-2015. Соціальна робота» переможцем стала Катерина Малашкевич.

У номінації «Людина року-2015. Культура» нагородили Едуарда Дикаренка, художнього керівника колективу «Ексампейя».

У номінації «Людина року-2015. Освіта» відзначили Оксану Курлову, переможницю обласного конкурсу «Вчитель року».

У номінації «Людина року-2015. Фізична культура і спорт» переміг Геннадій Тимофеєв, студент 3-го курсу техніку сільгоспмеханізації, який нещодавно переміг на змаганнях з гирьового спорту у Львові.

У номінації «Людина року-2015. Охорона правопорядку» відзначили слідчого Кіровоградського райвідділу міліції Єгора Сергенчука.

У номінації «Людина року-2015. Місцеве самоврядування» перемогла сільський голова с. Олексіївка Любов Стогнєєва.

У номінації «Людина року-2015. Громадський діяч» перемогла Тетяна Шевцова, яка нещодавно виграла грант Великої Британії на реалізацію власного проекту.

У номінації «Людина року-2015. Пожежно-рятувальна служба» відзначили Олександра Левченка.

У номінації «Людина року 2015. Родина» перемогла родина  Бутейкіних, які виховують 10 дітей: двох власних та вісьмох усиновлених.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар