Працівники КП “Теплоенергетик” повстали проти невмілого керівництва (ФОТО, ВІДЕО)

В Кіровограді на комунальному теплогенеруючому підприємстві КП “Теплоенергетик”стався конфлікт робочого колективу з нещодавно призначеною керівницею Тетяною Соколенко. Працівники стратегічно важливого промислового об’єкту звинувачують керівницю у деструктивних діях, які призведуть до краху підприємства. Невдоволені “тепловики” звернулися з відкритим листом до міського голови Андрія Райковича, і той негайно, ранком 11 грудня, прибув на підприємство аби розібратися у ситуації.

Робітники КП “Теплоенергетик” в першу чергу невдоволені затримкою заробітної платні, зменшенням окладу та невмотивованими скороченнями. Від колективу лунали звинувачення у некомпетентності Тетяни Соколенко, яка за їх словами котло-турбінний цех називає “отам, де гудить”.

Виступи працівників підприємства були емоційними, адже наразі вони та їх сім’ї перебувають на межі виживання. Пояснення від керівників кадрового та планового відділів про причини затримки зарплати не вдовольнили присутніх, в залі через це спалахували словесні перепалки.

Після виступів невдоволених робітників та директорки, слово взяв міський голова.

“Я підтримую ваш колектив, і святим обов’язком кожного керівника є гідне фінансове забезпечення підопічних та створення належних умов праці. Через місяць ми дамо вам деталізовані відповіді на складні системні питання що вас турбують”, – звернувся до колективу Андрій Райкович. Він пообіцяв, що питання з виплатою заборгованості по заробітній платі буде вирішено в найкоротший термін. Також Райкович дав завдання керівниці підприємства Тетяні Соколенко за місяць розібратися з питаннями які хвилюють колектив.

“Ви розуміли на яку посаду йшли, не перекладайте відповідальність на прем’єр-міністра, уряд… Може ще на ООН перекладемо? Ви тут господарюєте, будьте ласкаві, працюйте”, – звернувся до керівниці міський голова.

Докладний відеорепортаж про конфліктну ситуацію на підприємстві дивіться на на відео нижче.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар