На Новомиколаївському пляжі у Кропивницькому горів очерет

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Slava Emelyanov

Учора, 22 квітня, близько 14:00 на узбережжі річки Інгул на Лелеківці у Кропивницькому горів очерет.

За інформацією прес-служби У ДСНС в області, на Миколаївському пляжі горіло 100 м2 сухого гілля та очерету.

“Повідомлення про пожежу на території Миколаївського пляжу надійшло до служби порятунку о 14:13. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місці події горіло 100 м2  очерету на відкритій території. Пожежу приборкано рятувальниками 1-го Державного пожежно-рятувального загону о 16:09. До гасіння пожежі залучалося дві одиниці техніки та 8 рятувальників”, – розповіла Першій електронній газеті речниця У ДСНС у Кіровоградській області Оксана Мачак.

Загалом за добу рятувальники тричі виїздили на гасіння пожеж на відкритих територіях. Ще горіло 20 м2 сміття на вул. Короленка, а на автодорозі Новоукраїнка-Плетений Ташлик  полум’я охопило 820 м2 сухої трави.

Шановні громадяни! Служба порятунку закликає вас бути обережними та відповідальними, пам’ятайте, що у вітряну суху погоду досить найменшої іскри, щоб розгорілось велике полум’я, що безжально знищить на своєму шляху усе живе. Бережімо навколишнє природне середовище!

© Фото із пабліку Кiровоград - досить терпiти, Земляки!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар