Стрілянина на вул. Чміленка: поліцейський “відбивався” від нетверезого нападника попереджувальними пострілами

Причиною стрілянини по вул. Чміленка, яка сталася сьогодні, 31 серпня, став конфлікт правоохоронця із нетверезим місцевим мешканцем. Чоловік почав бійку і поліцейський був вимушений здійснити попереджувальні постріли угору.

Про це Першій електронній газеті повідомили і прес-службі обласної поліції.

“До працівника поліції, який знаходився при виконанні службових обов’язків, підійшов місцевий житель, який спровокував конфлікт. Поліцейський представився, однак чоловік і після цього намагався почати бійку. З метою припинення правопорушення працівником поліції було здійснено два попереджувальних пострілів угору. Нині громадянин доправлений до міськвідділку поліції для з’ясування обставин пригоди”, – повідомила речниця обласної поліції Віталіна Бевзенко.

Нині вирішується питання про внесення інформації за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 Статті 345 ККУ (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Подія відбулася на тротуарі між готелем “Шенген” і магазином “Фуршет”. Зі слів очевидців, чоловік, який напав на поліцейського, був у нетверезому стані.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар