Сьогодні у Кропивницькому презентують унікальну карту-схему «Височинне Поінгулля та його цікаві місця»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Громадська організація «Спільна дія» запрошує кропивничан на презентацію карти-схеми «Височинне Поінгулля та його цікаві місця», яка відбудеться 16 лютого о 16.30 в обласному художньому музеї.

Вперше за роки незалежності України у картографічній формі узагальнені численні краєзнавчі дослідження Височинного Поінгулля. Мапа створена, щоб відновити та зберегти пам’ять про елементи ландшафтів краю, заповнити «чорну діру» туристичного простору Центральної України.

Ідея створення та розробка карти належить кропивницькому географу Андрію Домаранському. Карта видана за фінансової підтримки народного депутата України Станіслава Березкіна.

Кошти, зібрані під час презентації карти, будуть передані ГО «Серця Матерів Кіровоградщини», які опікуються військовими. Карта-схема «Височинне Поінгулля» буде цікавою для всіх, хто захоплюється географією та історією України.

Деталі тут.

Поінгулля

Поширити:

Залишити коментар:

коментар