З нагоди перших 100 днів роботи кропивницькі копи отримали офіцерські звання та грамоти

Сьогодні, 6 серпня, у Кропивницькому, з нагоди перших 100 днів роботи, близько 70% патрульних поліцейських отримали офіцерські звання. Також багато кропивницьких копів були відзначені грамотами.

Урочистості з нагоди 100 днів роботи нової патрульної поліції у Кропивницькому відбувались біля Управління патрульної поліції по вул. Юрія Бутусова, 22б (колишня Панфіловців). У заході взяли участь в.о. голови ОДА Сергій Коваленко, міський голова Кропивницького Андрій Райкович та керівник патрульної поліції Антон Цюцюра.

“За статистикою, після перших 100 днів роботи нової патрульної поліції, спостерігається тенденція на зменшення таких правопорушень, як хуліганство, дрібне хуліганство, парковка у забороненому місці. Якщо раніше деякі громадяни у стані алкогольного сп’яніння багато собі дозволяли, то зараз вони розуміють, що приїде патрульна поліція і відреагує на ці дії”, – розповів керівник патрульної поліції Кропивницького Антон Цюцюра.

За його словами, сьогодні, на честь першого невеличкого ювілею, 70% особового складу патрульної поліції отримали офіцерські звання.

“Більше 70% патрульних у нас мають вищу освіту, тому, за наказом голови Нацполіції №443, вони отримали офіцерські звання”, – повідомив Цюцюра.

Задоволений роботою кропивницьких копів і міський голова.

“За тою інформацією, яка до мене надходить, патрульна поліція у місті Кропивницький працює ефективно. Люди ставляться до поліцейських з повагою, і покладають великі надії на їх роботу. За ці сто днів вже є позитивні зрушення”, – розповів журналісту Першої електронної газети міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Нагадаємо, нова патрульна поліція вийшла на вулиці Кропивницького 28 квітня 2016 року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар