Маунтенбайкери з усієї України змагаються в Кіровограді за звання чемпіона

Учора, 23 червня, у Кіровограді стартував всеукраїнський чемпіонат України по велоспорту-маунтенбайк серед чоловіків, жінок, юніорів, юнаків та дівчат. Змагання проходили в індивідуальній гонці та марафоні.

Перед початком змагань учасники тренувались, об’їжджаючи трасу. Для них це чудова можливість покращити свій результат та заспокоїтися. Видно, що кожен із спортсменів переймається за свій результат та прагне стати чемпіоном.

«Я займаюсь велоспортом майже рік і побував вже на 8 таких чемпіонатах. Звичайно, є хвилювання. Адже хочеться показати усе, на що ти здатний та отримати хороший результат. Щодо першого місця не впевнений, але в дванадцятку увійду точно» – сказав учасник чемпіонат Генадій Моїсеєв, котрий представляв місто Артемівськ, Донецької області.

Погода сприяла проведенню змагань. Цікава, в міру складна траса, відмінна організація проведення змагань. Все це порадувало не лише лише спортсменів і тренерів, а й глядачів. Учасників приїхали підтримати батьки, друзі та, звісно, тренери, котрі постійно підтримували їх та допомагали зібратися. Також, чергувала машина швидкої.

Змагання триватимуть ще два дні, 23 червня –  у парку Пушкіна, 24 та 25 – на Лісопарковій. Тож, вболіваємо за наших спортсменів та бажаємо перемоги.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар