Напередодні Дня Конституції найкращі працівники поліції отримали подяки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 24 червня, на урочистому шикуванні до Дня Конституції України найкращих працівників правоохоронних органів нагородили грамотами та подяками за сумлінну працю.

Батальйон “Кіровоград”,  поліція особливого призначення, управління патрульної поліції, зведений загін ГУ Нацполіції Кіровоградської області та зведений загін поліції міста почули слова подяки від керівництва області.

“Це свято для нас дуже важливе. Адже на нас покладено дуже багато функцій: ми боремося зі злочинністю,  боронимо наші кордони на сході. А основна наша задача – оберігати спокій на довіреній нам території. З моменту підписання основного закону ми стали повноцінними господарями на цій землі. І ми повинні дбати про те, щоб країна розвивалася, була квітучою, щоб наші діти пишалися нами”, – зазначив у привітальному слові начальник Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області полковник поліції Сергій Кондрашенко.

За сумлінну роботу і професіоналізм найкращі працівники поліції отримали грамоти та подяки від ГУ Нацполіції в області, Кіровоградської ОДА та облради, Професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар