Поблизу Кіровограда 5 перевантажених фур відмовляються проходити контроль ваги

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Бобринецькій трасі, неподалік Кіровограда, представники Укртрансбезпеки зупинили 5 перезавантажених фур.

Як повідомив Першій електронній заступник начальника управління Укртрансбезпеки у Кіровоградській області Вадим Опря, кожна з них перезавантажена на 16-17 тонн.

“Представники Укртрансбезпеки та облавтодору ще вчора, о 20.00, зупинили для проведення вагового контролю ці автомобілі. Водії вантажівок відмовляються пройти зважування, двоє взагалі закрили свої автівки, і спостерігають мабуть із кафе. Згідно документів, які нам вдалося отримати завдяки працівникам райвідділу поліції, ми виявили, що маса вантажу кожної фури становить 56-57 тонн. А допустима маса вантажу не має перевищувати 40 тонн”, – повідомив Вадим Опря.

За його словами, згідно шляхових листів і документів на авто, вантажівки зареєстровані у Дніпровській області, завантажили зерно у Кіровограді, і прямували до Бобринця.

“Ми будемо складати протоколи про порушення транспортного законодавства. Спочатку проведемо зважування, і розрахуємо відстань, яку вантажівки проїхали з перезавантаженнням”, – розповів представник Укртрансбезпеки.

За його словами, штраф становитиме від 1700 грн на кожне авто.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар