“В гостях у казки” подарували жителям селища Нове танцювальне диво

Перший день червня у Кіровограді був багатий на події: це і святкові заходи у Ковалівському парку, і футбольний матч «Зірки», і урочистості на площі перед міською радою. Не менш яскравою подією, а скоріше яскравим фінальним акордом до Дня захисту дітей став творчий звіт відомого в Україні та за її межами танцювального колективу «В гостях у казки». Ним, без перебільшення, пишаються жителі селища Нового, тому подивитися на творчий звіт зібралося чимало люду.

На захід приходили родинами, брали з собою малечу різного віку – навіть таку, яка тільки-но навчилася сидіти, а вже жваво ловила ритми музики і з задоволенням спостерігала за дійством. Що там говорити – навіть дорослі мали змоги поринути у казковий світ дитинства.

Яскраві барви, приємна музика, українські пісні та фольклор оживали у танці. Вихованці усіх років навчання підготували для глядачів цікаві номери. Оплесками підтримали глядачі й наймолодших учасників – учнів першого року навчання, а також вихованців ДНЗ № 74 та колективу «Джерельце» ЗШ № 10 м. Кіровограда.

Сам творчий звіт керівників закладу пройшов жваво і на «ура» – без формальностей та довгих промов. Своїм учням Микола та Ірина Русул побажали не боятися мріяти і перемагати, натомість випускники позашкільного закладу подякували своїм викладачам за вкладені у них час і зусилля.

Ну і який же творчий звіт без церемонії нагородження. Отож, найталановитіші діти селища Нового отримали грошове заохочення від депутатів Новенської селищної ради: 6 випускників позашкільного закладу «В гостях у казки» отримали свідоцтва про завершення навчання, а найактивніші вихованці – почесні грамоти. У окремій номінації нагородили Акімову Поліну. Дівчина отримала своєрідне «Гран-прі» від своїх тренерів та була названа найкращою ученицею танцювального колективу.

Не без уваги залишився і батьківський комітет, а що найцікавіше – порадувала номінація «Найактивніший дідусь» і «Найактивніша бабуся». Ними стали Ольга та Микола Решетилови, Лариса Чичитова, Василь Негода та Наталія Колесник.

По завершенню заходу на малечу ще чекали приємні сюрпризи – величезний святковий тортик, морозиво, різноманітні ігри та конкурси.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар