Обласна ліга КВН подарувала кіровоградцям море позитиву та теплих вражень

Днями у місті на Інгулі пройшов Весняний кубок Кіровоградської ліги КВН, у якому взяли участь 6 команд з різних куточків України – Києва, Тернополя, Кіровограда, Полтави, Дніпра. За результатами оцінок журі у фінал Ліги, який відбудеться взимку, пройшли два колективи – тернопільська «Давай поки нікого нема» та збірна Полтави-Кіровограда «I love Валєра».

Ведучим відкритої Кіровоградської обласної ліги КВН був талановитий український гуморист Артем Дамницький, відомий більше як монокоманда «Тобі Альдервейрелд». Він, власне, своїм запальним виступом і відкрив весняний кубок гумору. Артему вдалося настільки розкачати глядацький зал, що заряд хорошого настрою не покидав кіровоградців до кінця вечора. У якості запрошених гостей також виступила кіровоградська команда «GreenStone» (капітан команди Володимир Кондрашов є співорганізатором цьогорічної кіровоградської ліги), яка подарувала глядачам свою порцію якісного україномовного гумору. Але, як то кажуть, не похвалою єдиною. Організатор Ліги чесно зізнається – не все вдалося, як планувалося.

«Як співорганізатор, я задоволений тим, як пройшла гра. Звісно, не все із задуманого вдалося: хтось виступив дещо гірше, ніж ми очікували, але, водночас, хтось показав значно кращий результат – це, все-таки гра і вона часто непередбачувана, – розповідає співорганізатор кубку. – На жаль, ми планували зібрати в теплому залі філармонії значно більше глядачів. Тепер, на майбутнє, розуміємо, що більше уваги потрібно приділяти рекламі нашого заходу, хоча для Весняного Кубку ми зробили максимум.

Приємно здивував кіровоградський глядач – дуже тепло він сприймав команди, навіть якщо у них щось не виходило, або виходило не зовсім так, як цього хотілося б команді. Далеко не кожен зал може похвалитися таким «чуйним» і емоційним глядачем як наш».

У Весняному кубку обласної ліги взяли участь дві місцеві команди – «Моя принцеса» та «Маленький Париж», а також збірна Полтави-Кіровограда «I love Валєра». На жаль, не всі наші команди пройшли у фінал кубку. Зокрема, «Маленький Париж» заняв 4-е місце, але член їхньої команди Марина Буріка отримала спеціальний приз від журі «За кращу жіночу роль». Команда «Моя принцеса», незважаючи на те, що не пройшли у фінал, за 3-є місце отримали подарунок від «Євротехніки» – музичний центр. Єдиного чоловіка у жіночий команді, Артура Периханяна, журі відзначило як «Кращого актора».

«Кіровоградські команди, гадаю, виступили достойно, адже виступ на «рідній» сцені – це завжди потрійний «мандраж», потрійне хвилювання, адже тебе оцінюють, на тебе дивляться «свої». Можливо, дався взнаки і фактор майже річної відсутності серйозних протистоянь на рідній сцені… Я доволі добре знаю усіх кіровоградських учасників Кубку і можу запевнити, що це далеко не максимум, на який здатні команди. Вони можуть в рази краще і, переконаний, на кіровоградській сцені це ще доведуть», – говорить Володимир Кондрашов.

Першим Весняним Кубком більшість глядачів та журі залишилися задоволеними.

«Я вперше був у ролі судді, але було дуже цікаво. Не очікував такого рівня від кіровоградського КВНу. Команди загалом були хороші. Деякі, звісно, трішки не дотягували, але загалом на сцені показали достойний рівень, думаю, не лише для кіровоградської Ліги, – ділиться враженнями та спостереженням голова журі, операційний директор ТОВ «GreenStone» Олександр Бойко. –Думаю, Ліга Сміху має хороше поповнення в обличчі цих команд.

Найбільше особисто мені сподобалася команда з Тернополя. У  них щільність жартів була висока – 1-2 хвилина і новий жарт. Це говорить про професіоналізм команди. Команда з Полтави теж класна, але вони були дещо повільніші. Але, можливо, у них стиль такий. А ще була надзвичайно тепла атмосфера у глядацькому залі – всі  свої, як квартирник. Тільки великий».

Кіровоградські глядачі теж діляться емоціями та власними враженнями і більшість з них – позитивні.

«Було дуже круто. Вірніше, так – круто, та не все. Спасибі журі, що не тягнули за вуха «своїх» – виграли реально смішні команди. Правда, у мене склалося враження, що всі спецпризи зробили «утішними» для аутсайдерів. От ви мене вбийте, але надзвичайних акторських здібностей у дівчинки з МП я не побачив. Ні, можливо, вони є, але проявити вчора їх просто не було можливості.

Валєра і Тернопіль реально круті – у команд є стиль, відточити його – і будуть рвати всіх.

Жаль, що Кіровоград виявився настільки інертним – колись такі заходи збирали навіть стоячих між рядами. Але нічого – перший млинець. Знаю точно, що наступного разу обов’язково піду. Ви будете сміятись, але в мене вчора після візиту до філармонії набрякли долоні. Аплодисменти – вони такі…», – написав на своїй сторінці у Фейсбук кіровоградський журналіст Сергій Копотієнко.

Організатори повідомляють, що Літній кубок Кіровоградської ліги буде присвячений Дню Незалежності України. Пройде він у 20-их числах серпня. Коли – організатори повідомлять додатково.

Весняний Кубок КВН пройшов під патронатом Кіровоградської обласної ради. Партнерами Ліги стала агропромислова корпорація «Greenstone», а також студія експрес-друку «яМайка», мережа магазинів  «Євротехніка» та нічний клуб «Fusion».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар