Всеукраїнська еко-організація заступилася за річку Кіровоградщини

ГО “е-Екоголія” зареєструвала звернення кіровоградських активістів щодо порятунку річки Тясмин в Олександрівському районі (Кіровоградська області). Про це повідомляє сайт організації.

Актив селища просить терміново втрутитись в ситуацію, захистити водний об’єкт і здоров’я мешканців селища, а також вжити всіх відповідних заходів, передбачених чинним законодавством, щодо притягнення винних до відповідальності та припинення порушення вимог діючого природоохоронного законодавства.

“За письмовими повідомленнями та повідомленнями у мережі Facebook місцевих активістів, у смт. Олександрівка, Олександрівського району, Кіровоградської області, склалась негативна ситуація внаслідок постійного скиду неочищених та/або недостатньо очищених стічних вод, від очисних споруд у річку Тясмин. На сьогоднішній день, внаслідок таких, неправомірних дій, масштаби екологічної проблеми набувають загрозливого характеру локального екологічного лиха. Орієнтовно, згадані скиди, постійно відбуваються в районі вул. Ватутіна, 1 та пров. Гагаріна”, – пишуть на сайті організації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар