Знам’янські активісти прибрали улюблене місце відпочинку містян

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Більше сотні знам’янчан вийшли на загальноміське прибирання, під час якого облаштовували чисті місця відпочинку біля копанки.

Про це на своїй сторінці у ФБ написала волонтерка Наталя Тишкевич.

“Більше 100 знам’янчан вийшли сьогодні на прибирання Копанки – улюбленого місця відпочинку містян. Діти і дорослі , мов комахи, оточили водоймище , звільняючи його береги від бруду. Малюки і школярі, спортсмени і пенсіонери, байкери і волонтери, громадські активісти і депутати міської ради – всі працювали злагоджено і завзято. А наприкінці – загальне частування смачною юшкою та кашею, що приготував байкер Костянтин .
Переконана: діти , що сьогодні прибирали нарівні з дорослими, вже ніколи не жбурнуть пляшку у воду , ніколи не залишать сміття під деревом. Віриться, що нове покоління, яке виросте на подібних акціях, змінить наше місто і всю країну!

Кожен, хто долучився до сьогоднішньої акції отримав величезне задоволення. А природа відразу ж віддячила своїм рятівникам, подарувавши чималу грибну «здобич»”, – написала волонтерка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар