Автівка, припаркована на пішохідному переході, ледь не стала жертвою евакуатора (ФОТО)

Сьогодні, 17 травня, на пішохідному переході на розі вулиць Чорновола – Дворцова, з порушенням ПДР, припаркувались водії машин «Міцубіші» та «Ауді». Про це Першій електроній повідомили патрульні поліцейські, які прибули на місце події.

«За номером «102» анонімно повідомили, що автомобіль “Ауді” білого кольору та автомобіль “Міцубіші” чорного кольору припаркувалися на пішохідному переході за вказаною адресою. На місці події нами був зафіксований автомобіль “Ауді” який припаркований на пішохідному переході та суттєво заважає пересуванню пішоходів», – повідомив патрульний Костак.

Поліцейські склали протокол після чого мали намір викликати евакуатор для транспортування неправильно припаркованої автівки. Через деякий час на місце події прибула власниця авто, яка пояснила, що припаркувалася, щоб розвантажити продукти для магазину, а більш зручного місця не було.

Жінка-водій написала пояснювальну заяву відносно даного випадку, і поїхала в невідомому напрямку. За словами свідків, автомобіль “Міцубіші” поїхав з місця події до прибуття поліцейських, проте після нього на це ж місце припаркувався автомобіль “Смарт”. Правоохоронці поросили водія цього автомобіля припаркуватися в іншому місці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар