У Кіровограді волонтери з переселенцями пекли паски для бійців АТО (ФОТО)

Сьогодні, 29 квітня, у приміщені школи №6 відбувся майстер-клас по випіканню великодніх пасок. Участь в заході взяли кіровоградські волонтери та вимушені переселенці з Донецької та Луганської областей. Акція була організована школою у партнерстві з ГО «Спільна дія».

До заходу долучилося семеро жінок-переселенок. Під час процесу майстрині обмінялися досвідом, таємницями та особливостями випікання пасок на сході країни та Кіровоградщині.

За словами волонтера Оксани, акцію вирішили провести, щоб морально підтримати людей, які залишилися без домівок, а також, щоб привітати бійців зі святом Великодня.

«Багато людей, які були вимушені переїхати у центр України, проживають у гуртожитках, на зйомних квартирах, у готелях. У таких умовах у них немає можливості повною мірою долучитися до свята, оскільки відсутні належні умови для випікання пасок. Ми запропонували дівчатам-переселенкам повипікати паски з нами і вони погодились», – розповіла кореспонденту Першої електроної активіст “Мобільної волонтерської групи” Оксана.

Готові паски волонтери планують відправити кіровоградських бійцям на передову.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар