Уже сьогодні Кіровоград патрулюватиме нова поліція (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 28 квітня, на Театральній площі Кіровограда патрульна поліція прийняла присягу та зобов’язалась чесно охороняти порядок у місті на Інгулі.

Близько тисячі кіровоградців прийшли подивитись на патруль, який охоронятиме спокій у місці та нестиме варту на вулицях Кіровограда.

Наразі кіровоградський патруль складається з 238 поліцейських, 44 з яких – представниці прекрасної статі. Анонсувався склад патруля у кількості 250 поліцейських, проте 12 відібраних “відсіялись” під час навчання та перевірки Службою внутрішньої безпеки.

Нова поліція патрулюватиме місто вже цієї ночі. Зміна триватиме 12 годин. За одну зміну на патрулювання виходить одна рота – 60 людей.

Як розповів журналістам начальник департаменту патрульної поліції Нацполіції України підполковник Євген Жуков, патруль охоплює всю територію міста: “Не буде жодної вулички, парку чи двору, які не контролюватиме патруль”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар