Більше сотні кіровоградців вийшли на загальноміську зарядку (ФОТО)

Сьогодні, 7 квітня, з нагоди Всесвітнього дня здоров’я Кіровоградська мережа ЛЖВ організувала загальноміську ранкову зарядку. Більше сотні кіровоградців прийшли на центральну площу міста, щоб приєднатися до прекрасної оздоровчої ініціативи.

«Зарядка дуже корисна для організму людини. В першу чергу вона активізує всі системи вранці, коли організм ще не прокинувся. Відбувається активізація кровообігу, дихальної системи. Зарядка має позитивний вплив на зміцнення імунної системи. Її потрібно робити не лише раз на рік, а якомога частіше, – розповів тренер загальноміської зарядки Євген Савранський. – Мета сьогоднішньої акції, в першу чергу, спонукати людей звернути увагу на себе, на те, що зарядкою треба займатися щоранку. Ці вправи, що ми сьогодні виконували, є першим кроком у здорове життя для учасників акції».

Після 20-хвилинної зарядки заступник голови правління Кіровоградського обласного відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Юлія Чабанюк подякувала всім, хто приєднався до їхньої ініціативи, а помічникам вручила подяки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар