Власник МАФу біля дитячої обллікарні судиться з виконкомом через демонтаж (ФОТО)

Власник тогівельного кіоску “Солодка лавка”, який розташований навпроти Кіровоградської дитячої обласної лікарні, намагається через суд відмінити рішення виконкому кіровоградської міськради про його демонтаж.

Про це журналістам Першої електронної газети повідомили у прес-службі кіровоградської міськради.

Виконком схвалив рішення, яке раніше ухвалила комісія Кіровоградської міської ради з питань демонтажу тимчасових архітектурних форм. Під час перевірки цієї комісії у власника були відсутні дозвільні документи на встановлення МАФу.

Як повідомили у міськраді, наразі власник МАФу подав позов до суду, з метою відмінити рішення виконкому про демонтаж. Відповідно, демонтувати цю споруду під час судових тяжб міська влада не має права. Власник іншого незаконного кіоску “Хот-дог” погодився його демонтувати, лише попросив допомоги у від’єднанні електричних комунікацій.

Нагадаємо, у понеділок, 29 лютого, не відбувся анонсований міською владою публічний демонтаж цих двох МАФів. А 9 грудня, міський голова Андрій Райкович давав тиждень строку на знесення незаконних споруд біля дитячої обллікарні. Кіоски виявилися стійкими, і досі знаходяться на місці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар