На Кіровоградщині взялися за ремонт аварійного гуртожитку (ФОТО)

У Малій Висці, у колишньому гуртожитку  місцевого профтехучилища №16, розпочато ремонтні роботи. Про це повідомляє “Златопіль”.

Нагадаємо, приміщення дев’ятиповерхового гуртожитка, де свого часу житла вистачало не тільки для кількох сотень  учнів ПТУ, а й для десятків сімей городян, не експлуатується кілька десятків років і за висновками фахівців нині має четверту категорію аварійності.

Через дірявий дах та несправну систему водовідведення, верхні поверхи приміщення майже повністю затекли,  а одна із стін навіть почала “відходити”. Не маючи можливості для повного капітального ремонту (а це не один мільйон гривень) адміністрація ПТУ на чолі з директором Олегом Терезою прийняла рішення за власні кошти, зароблені від господарської діяльності (училище має в обробітку земельну ділянку) розпочати роботи по виведенню приміщення з аварійного стану. Їх виконує за угодою одна з київськиї фірм, яка здобула це право  на конкурсній основі і за два місяці взялась демонтувати стару мережу водовідведення, замінити її новою, яка працюватиме і в морози, і не перемерзатиме завдяки підігріву, та  закріпити (стягнути) фрагменти стіни, що відхилилась від основного корпусу приміщення.

1

2

Поширити:

Залишити коментар:

коментар