В Олександрії активісти провели акцію “Проти хамства на дорозі” (ФОТО)

В Олександрії активісти громадської організації “Громадська непокора” спільно з Цивільним корпусом “Азов. Олександрія” провели акцію з виявлення водіїв – порушників правил дорожнього руху. Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на “Олександрійські новини“.

Місцем проведення акції, яка отримала назву “Проти хамства на дорозі” організатори обрали центральну частину міста з насиченим рухом автомобілів та пішоходів – ділянку проспекта Леніна від Політехнічного коледжу до Міськрайонного центру зайнятості.

Зокрема, найбільшу увагу активісти приділяли транспортним засобам, які були припарковані на зупинках громадського транспорту, на перехрестях та в безпосередній близькості до пішохідних переходів, тобто ближче, ніж за 10 метрів від них, що є порушенням Правил дорожнього руху.

Більшість водіїв на зауваження активістів реагували з розумінням та погоджувались перемістити свої автомобілі в дозволені місця. Решта водіїв отримали на лобове скло власних автівок наклейки з надписами “Просьба! Никогда не паркуй автомобиль на пешеходном переходе!”

“На жаль, в Олександрії водії не достатньо звертають увагу на вимоги Правил дорожнього руху, тому не рідко трапляються випадки з фатальними наслідками як для пішоходів, так і для водіїв. В подальшому ці акції плануємо зробити більш масштабними та залучати до них ще більшу кількість свідомих громадян”, – зазначив голова ГО “Громадська непокора” Павло Пасенчук.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар