Пожежі 7-8 січня: згоріли дві автівки, двоє людей загинуло, одну врятували

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили 5 пожеж у житловому секторі.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією пресслужби управління.

Так, 7 січня о 07:41 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння по вул. Біляєва смт Олександрійське Олександрійського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горів легковик Opel Astra. Олександрійські вогнеборці загасили займання о 08:20. Невдовзі їм довелося ліквідовувати ще одну пожежу легкового автомобіля, повідомлення про яку надійшло о 09:48 – біля приватного домоволодіння по вул. Чорноліській в Олександрії зайнялося обладнання в моторному відсіку легкового автомобіля ВАЗ 2111. Вогнеборці загасили займання о 10:03.

О 20:47 стало відомо про пожежу на вул. Академіка Корольова у обласному центрі. Там у одній із квартир на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку загорілось 6 м2 домашніх речей. Під час гасіння пожежі було виявлено тіло загиблої власниці помешкання 1946 р.н.

Вже 8 січня о 01:53 по пров. 1-му Приморському у м. Кропивницький сталось займання речей домашнього вжитку  у приватному житловому будинку. На пожежі було врятовано травмованого власника помешкання 1980 р.н., якого з отруєнням чадним газом було ушпиталено до лікувального закладу міста.

photo-2023-01-08-07-08-22-1

О 04:40 знову надійшло повідомлення про пожежу  у приватному житловому будинку по вул. Гагаріна обласного центру. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів горіло ліжко та домашні речі. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло загиблого власника будинку 1951 р.н.

Причини пожеж та смерті громадян з’ясовуються.

Нагадаємо, у Бобринці сталося дві пожежі поспіль.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар