Благодійний фонд “Добротвір” влаштував для жінок свято весни

Напередодні Міжнародного жіночого дня в обласній філармонії відбувся весняний концерт, на який зібралася повна зала глядачок із різних куточків Кіровоградщини. Свято для жінок – вчителів, волонтерів, військових, громадських діячок та просто красивих і сильних – щороку традиційно організовує благодійний фонд Станіслава Березкіна «Добротвір».

Зустрічали весну разом із глядачами солісти обласної філармонії, академічний театр музики, пісні і танцю «Зоряни», а також французький співак, залюблений в Україну, Поль Монондіз.

“Дорогі наші гості – прекрасні жінки!

Хотів привітати вас із настанням весни, та вона вже четвертий місяць тут гостює…)

А сьогодні ми зібралися, щоб у великому і дружному колі вже традиційно відзначити прекрасне свято жіночності і краси – ваше свято!

Саме ви даруєте життя і підтримку, любите і турбуєтеся, виховуєте і плекаєте, одним поглядом і добрим словом лікуєте духовні та фізичні рани. Ви встигаєте все і скрізь: бережете сімейний затишок і надихаєте нас на мужні вчинки, проявляєте громадську активність і об’єднуєте навколо себе суспільство.

Тож бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, любові і щастя, достатку і злагоди, миру і затишку! Нехай весна завше квітне у ваших ніжних серцях”! – сказав у вітальному слові директор благодійного фонду “Добротвір” Геннадій Солдецький.

Окрім того, представники третього полку спецпризначення імені Святослава Хороброго висловили благодійному фонду окрему подяку за організацію концерту, оскільки на заході були присутні не тільки військові, а ще й їхні сім’ї та волонтери.

DSC 0558

DSC 0573

DSC 0574

DSC 0576

DSC 0584

DSC 0594

Поширити:

Залишити коментар:

коментар