Кропивницькі комунальники приберуть територію Фортечних валів, яку засмітили місцеві мешканці

Сьогодні, 3 квітня, під час наради з питань ЖКГ у міськраді, начальник профільного управління Віктор Кухаренко розпорядився обстежити та прибрати територію Фортечних валів, яку засмітили місцеві мещканці.

Мова йде про дорогу, яка пролягає територією історичної Фортеці від вул. Фортечної до інфекційного відділення першої міської лікарні.

Світлини захаращеної території обабіч цієї дороги журналіст Першої електронної продемонстрував заступнику міського голови Олександру Мосіну, який відповідає а сферу ЖКГ і він пообіцяв розібратися у цій ситуації.

“Це ненормально, коли люди так чинять. Я дам зараз доручення, щоб цю територію обстежили і спланували роботу”, – відповів Олександр Мосін.

На початку наради з питань ЖКГ заступник міського голови наголосив на необхідності прибрати цю територію. А начальник управління ЖКГ Віктор Кухаренко у свою чергу дав завдання керівнику КП “Універсал 2005” Віктору Панішку розпочати підготовку до ліквідації цього несанкціонованого сміттєзвалища на території історичної пам’ятки. Прибрати там планують 13 квітня, під час суботника.

Крім того, головний комунальник міста попросив спецінспекцію інтенсивніше вести роботу по виявленню і покаранню мешканців, які смітять там.

Віктор Кухаренко звернувся до представників ЗМІ, щоб вони ще раз проінформували містян, що зараз триває місячник благоустрою і підприємство “КАТП-1128” безкоштовно приймає сміття з приватних територій на Завадівському звалищі.

Пропонуємо до уваги читачів декілька світлин того, у що несвідомі містяни перетворили територію історичної Фортеці. Не варто і нагадувати мабуть, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять…

Поширити:

Залишити коментар:

коментар