Кропивницька малеча з подарунками завітала до поранених військових

День святого Миколая має особливий шарм. Цей день розпочинає ряд новорічних святкувань, тому є довгоочікуваним як для дітей, так і для дорослих. Адже, дорослі – такі ж самі діти, які в глибині душі чекають і вірять в дива.

У холодну зиму, подарувати тепло та радість військовим, які знаходяться на лікуванні у Кіровоградському обласному госпіталі  для ветеранів війни, завітали учні кропивницької ЗОШ №4.

З нагоди свята, дітлахи підготували розважальну програму з декламуванням віршів та виконанням пісень. Військовослужбовці активно підспівували та підбадьорювали талановиту малечу бурхливими оплесками. Обличчя всіх присутніх випромінювали радість та щастя від отриманих позитивних емоцій.

DSC_0120Після вітальної частини, школярі розійшлись по палатам, щоб прикрасити їх власноруч виготовленими паперовими сніжинками та вручити пацієнтам госпіталю пакунки з солодощами.

Своїми враженнями для Першої електронної поділились діти та вчителі.

«Я вперше побачила бійців в такій великій кількості. Мені надзвичайно сподобалось, коли ми прикрашали їхні кімнати. Гадаю, що військовим наш концерт припав до душі, тому що вони дуже щиро посміхалися», – сором’язливо сказала учениця 2-Б класу Христина.

Класний керівник Іванна Чухрініна наголосила на тому, що в їхньому класі ведеться потужна робота у напрямку патріотичного виховання.

«Діти мають натхнення та бажання проводити подібні заходи. У нашому класі ведеться активна робота в цьому напрямку, маємо навіть куточок АТОвця. Але зовсім різні речі проводити зустрічі в класі і тут. Все, що ми чуємо – це одне, а побачити на власні очі – зовсім інше»  – підсумувала педагог.

DSC_0123 DSC_0130 DSC_0131 DSC_0135 DSC_0145 DSC_0148 DSC_0156 DSC_0159 DSC_0161

Поширити:

Залишити коментар:

коментар