У Кропивницькому представників місцевого самоврядування привітали з професійним святом

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 5 грудня, у Кропивницькому привітали із професійним святом представників місцевого самоврядування.

Напередодні відзначення державного свята Дня місцевого самоврядування у обласний театр ім. М. Кропивницького з’їхалися народні обранці з усієї області, аби послухати слова привітання.

“Нам люди дали шанси, щоб ми змінили їхнє життя. І тому в переддень свята ми запросили вас, щоб ми всі згуртувалися. Згуртувалися заради однієї мети, адже нас вибрали люди. Ми зобов’язані людям. І тому цей шанс ми не повинні упустити”, – зазначив у привітальному слові голова обласної ради Олександр Чорноіваненко.

Під час святкування учасники зібрання також послухали відеозвернення про зроблену роботу від колег із районів. Окрім того, традиційно під час відзначення професійного свята найсумлінніших представників місцевих органів самоврядування відзначили грамотами.

Почесною грамотою Кіровоградської обласної державної адміністрації і обласної ради нагороджено Пількіна Валерія Анатолійовича, начальника відділу обліку житла Кіровоградської міської ради.

Почесною Грамотою Кіровоградської обласної ради відзначено Сергенчук Ірину Іванівну, начальника відділу діловодства,  кадрової роботи та контролю Головного управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар